PROFIEL:

Star International is een toonaangevende groothandel in hoogwaardig Boxspring onderdelen zoals Dual / Liniair motoren, frames, accessoires en levert aan de professionele gebruiker in de matrassen en boxpsring industrie. We zijn gevestigd in Arnhem.
Ons assortiment wordt ontwikkeld door zeer ervaren team in de industrie. Star International zorgt voor de distributie en verkoop van deze producten die wereldwijd afzet kunnen vinden. De goed geoutilleerde fabrieken stimuleren de verkoop van ons producten in Europa en Midden Oosten. Dankzij deze opzet van werkzaamheden biedt Star International in Nederland het voordeel van aantrekkelijk geprijsde goede producten en wereldwijde leveringen.

Deze fabrieken versterken onze positie op de wereldmarkt waardoor wij met daadkracht kunnen voortgaan met het ontwikkelen van innovatieve concepten voor een globaliserende markt.
De door Star International geleverde producten bevinden zich kwalitatief en qua design aan de strenge eisen van de markt. Middels Producten worden eenvoudig aangepast aan de lokale smaak en behoeften. Bijvoorbeeld met specificaties en kleuren. Op deze wijze worden de globale producten ‘gelokaliseerd’.

ORGANISATIE:
Star International is een jong en dynamisch klantgericht bedrijf, dat alles in het werkt stelt om aan de eisen van haar opdrachtgevers te laten voldoen. Er is een flexibele platte organisatiestructuur en een open communicatie. Het beleid is gericht op het zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoeren van onze activiteiten en het scheppen van een gezonde en uitdagende werksfeer voor onze medewerkers,. Het beleid is er verder op gericht de klanten meer kennis te geven over Star International producten middels heldere communicatie, heldere catalogie, brochures en internetactiviteiten.

VISIE – Hoe zien wij de wereld
De wereld verandert in een stijgend tempo. Veilig en duurzame producten en jarenlang achtereen gezond bedrijf neerzetten n maken. De markt reageert steeds sneller op veranderingen.

Bedrijven en instellingen moeten verder vooruit kijken en sneller reageren. Dat vergt meer visie, creativiteit, flexibiliteit en communicatievaardigheden.

MISSIE – Welke rol kiest Star International daarbij
Een prettige en gezonde werkrelatie bindt klanten aan hun leverancier tegen hoge kwaliteit met lagere kosten.

STRATEGIE – Hoe willen wij dat bereiken?
In een wereld die steeds complexer en tegelijk alsmaar kleiner wordt, zijn innovatie, snelheid flexibiliteit en alertheid van even groot belang als schaalgrootte, staat van dienst en bereik. Wij onderscheiden ons als professioneel dienstverlener door een klantspecifieke aanpak. In onze processen staan onze afnemers, medewerkers en partners voortdurend centraal. De naam staat hierbij synoniem voor de begrippen; duurzaam, betrouwbaar, vooruitstrevend, flexibel, kennis en kwaliteit.

Star International wil door een degelijke bedrijfsvoering en doelgerichte activiteiten, maximale zekerheid geven ten aanzien van haar continuïteit. Daarnaast willen wij een van de meest dynamische en duurzame industriële dienstverleners van Nederland zijn door het bieden van gespecialiseerde, innovatieve en pragmatische oplossingen. Dit door inzet van onze operationele kennis en zakelijke expertise.

Kernactiviteiten
Voor Star International staan de opdrachtgevers en hun wensen centraal. Onze kernactiviteiten zijn hierop afgestemd. Hierdoor hebben wij altijd een passend antwoord op uw vraag. Star International biedt altijd de oplossing!